Afbeelding
Picasa

Bedrijfsleven omarmt Pinksterraces in Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - Over iets minder dan vier weken worden voor de 73e keer de Radio Continu Internationale Pinksterraces georganiseerd in het MAC Stadion op sportpark Noord in Stadskanaal. 

,,We zijn druk doende om het stadion in gereedheid te brengen voor spannende wedstrijden en een bruisende en gezellige Tweede Pinksterdag 2023. Zo fijn is dat de o zo belangrijke en trouwe sponsoren en partners hun bijdrage opnieuw hebben toegezegd. Het is als een warm bad hoe het bedrijfsleven uit de regio de Pinksterraces omarmt en steunt’’, zegt Harry Vos namens het bestuur. 

De ondernemers ontmoeten elkaar op maandag 29 mei in de exclusieve VIP-ruimte, van waaruit de races perfect zijn te volgen, maar waar men elkaar ook in ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en drankje kan ontmoeten. ,,Er zijn bedrijven die hun medewerkersuitje of relatiecontacten op deze dag plannen. Dankzij deze sponsoren en partners kunnen we de entreeprijzen laag houden in deze dure tijd.’’ Wie ook met zijn bedrijf de Pinksterraces wil ondersteunen en/of een personeels- of relatiebijeenkomst wil organiseren kan contact opnemen via 06-25052982 of info@macstadskanaal.nl

De entree op Tweede Pinksterdag is gratis voor bezoekers to 12 iaar, kinderen van 12 tot en met 16 jaar betalen 5 euro en vanaf 17 jaar is de entreeprijs 15 euro. Gratis en veiilig parkeren kan op het terrein van het Refaja Ziekenhuis, voor mensen die slecht ter been zijn is vervoer aanwezig.