(foto: Biblionet Groningen)
(foto: Biblionet Groningen)

Minecraft Challenge in bibliotheken

Algemeen

STADSKANAAL - BiebLab Live, hét jeugdprogramma van de Groningse bibliotheken, organiseert deze maand weer een Minecraft Challenge. 

De uitzending staat volledig in het teken van Minecraft. Van 15.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen meedoen aan de Minecraft-special van BiebLab. In dit live-programma op YouTube presenteren Jeroen en Jolanda van Biblionet Groningen een Minecraft-Quiz en hebben ze een Minecraft Challenge waar de kijkers aan mee kunnen bouwen. De uitzending is live te volgen via youtube.com/bieblab..

Tot maandag 27 maart kunnen jinderen en jongeren werken aan de opdracht ‘Bouw een schoolgebouw’. Ondergrondse gangen om te kunnen spijlen of glijbanen waarmee je van de ene naar de andere les snelt? Elke deelnemer bepaalt zelf wat er in de school moet komen. Meedoen kan door in je eigen server een tof schoolgebouw te bouwen en de foto’s en/of video’s voor 27 maart te mailen naar bieblab@biblionetgroningen.nl. Op woensdag 29 maart worden tijdens Bieblab Live de inzendingen getoond en maken Jeroen en Jolanda van BiebLab bekend wie er heeft gewonnen.