Het pand van KlusWijs Raven aan het Open Einde in Musselkanaal. (eigen foto)
Het pand van KlusWijs Raven aan het Open Einde in Musselkanaal. (eigen foto)

KlusWijs Raven Musselkanaal start opheffingsuitverkoop

Algemeen

MUSSELKANAAL - De familie Raven verkoopt al ruim 57 jaar doe-het-zelf producten in Musselkanaal. 

Dat gebeurt al 27 jaar aan het Open Einde en sinds 10 jaar onder de naam KlusWijs Raven. Daar komt binnenkort echter een einde aan, want in verband met privéomstandigheden hebben Sandra en Erik Scholte besloten te stoppen met de bouwmarkt en een waardevolle invulling te geven aan hun privésituatie. Vandaag start een uitverkoop met oplopende kortingen. Er wordt meteen gestart met liefst 30 procent korting. ,,Wees er dus snel bij, want op is echt op.’’ Er zijn nog diverse mooie artikelen te krijgen in de bouwmarkt en op de dierafdeling. De winkeltijden zijn aangepast naar 9.00 tot 17.00 uur. 

Erik blijft zijn twee rechterhanden inzetten als De Meubelmonteur voor het monteren van maatwerkkasten, binnenzonwering, horren, planken aan de muur en verlichting. Door zijn jarenlange ervaring is Erik een zeer betrouwbare en vakbekwame specialist. Sandra zal samen met Jennifer vanuit huis doorgaan als pet health coaches met het Pet Health Center. Ze ondersteunen honden- en katteneigenaren bij de opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid. Ook het begeleiden van een afvaltraject hoort tot de mogelijkheden.

De families Raven en Scholte en hun team willen iedereen bedanken voor het jarenlange vertrouwen in de bouwmarkt. ,,Dat wordt buitengewoon gewaardeerd! Natuurlijk is het spijtig dat we moeten stoppen. Er is alles aan gedaan om de bouwmarkt voort te zetten, maar helaas zonder succes.’’ Toch vinden beide families en hun team het fijn als klanten nog even gedag komen zeggen en meteen profiteren van de mooie kortingen. ,,Tot ziens in de bouwmarkt.’’ Zie ook de advertentie verderop in deze krant.