Rachel Croft. (foto: Andy Little)
Rachel Croft. (foto: Andy Little)

Uniek dubbelconcert in d’Rentmeester

Algemeen

VALTHERMOND - Concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond is op vrijdag 17 februari na een kleine winterbreak weer terug van weggeweest. 

En hoe... Er is meteen een uniek dubbelconcert met swingende fiddle, spetterende banjo en meerstemmige zang van Kentucky Snake Oil en Rachel Croft. Tijdens het eerste deel kan het publiek genieten van de zeer getalenteerde singer-songwriter Rachel Croft uit Londen. Zij wordt gezien als één van de grootste talenten die Groot-Brittannië rijk is. Het multi-octaafbereik van Rachel, die het filmische en soulvolle met elkaar vermengt, vloeit moeiteloos over van felle krachtige teksten naar diep en fluweelzacht. Haar eerlijke en gevarieerde, zelfgeschreven werken hebben Croft een indrukwekkende internationale fanbase opgeleverd.

Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van bluegrass, country en Amerikaanse folkmuziek. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die onder meer bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams, Mumford & Sons, Old Crow Medicine Show, Willie Nelson en anderen. Aan het eind van de avond zullen Rachel Croft en Kentucky Snake Oil nog zes songs tezamen ten gehore brengen. Het belooft daarmee een sfeervolle en muzikale avond te worden.

De avond begint om 20.00 uur, de bar is open vanaf 19.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.drentmeester.nl.