De deelnemers aan de clinic trainen elke week in een ontspannen sfeer in de omgeving van Exloo en Borger. (eigen foto)
De deelnemers aan de clinic trainen elke week in een ontspannen sfeer in de omgeving van Exloo en Borger. (eigen foto)

Hardloopclinic Run4Fun in aanloop naar Hunebedloop

Algemeen

BORGER - Mensen die zichzelf altijd al eens hebben willen uitdagen om meer te bewegen en nog nooit serieus een stuk hardgelopen hebben, kunnen zich aanmelden voor de hardloopclinic van Run4Fun. 

Vanaf zaterdag 11 februari worden beginnende lopers in twaalf weken tijd klaargestoomd om in hun eigen tempo de 5 kilometer tijdens de Hunebedloop in Borger op zaterdag 6 mei tot een goed einde te brengen.De trainingen beginnen elke zaterdag om 8.30 uur bij de Schuilhut aan de Boslaan even buiten Exloo (vlakbij het hunebed). Vanaf daar trainen de deelnemers in een ontspannen sfeer en in de omgeving van Exloo en Borger ruim een uur lang onder begeleiding van deskundige hardlooptrainers. Run4Fun werkt samen met de organisatie van de Hunebedloop en wordt ondersteund door het Sport- en Gezondheidsakkoord van de gemeente Borger-Odoorn. 

De kosten voor de clinic bedragen 25 euro. In dit bedrag zijn de kosten van de inschrijving voor de Hunebedloop inbegrepen en krijgen de deelnemers na afloop van de clinic een mooi hardloopshirt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de clinic door te mailen naar secretaris@run-4-fun.nl of via www.run-4-fun.nl.