Henk en Roël Heidekamp van snackbar Benelux in Stadskanaal. (foto: De Nieuwsbode)
Henk en Roël Heidekamp van snackbar Benelux in Stadskanaal. (foto: De Nieuwsbode)

Snackbar Benelux is terug op vertrouwde plek aan Navolaan

Algemeen

STADSKANAAL – Snackbar Benelux in Stadskanaal is terug op haar vertrouwde plek aan de Navolaan. Na een tijdelijk verblijf in het voormalige pand van De Babbelaer hebben eigenaren Henk en Roël Heidekamp hun nieuwe onderkomen betrokken.

En het resultaat mag er zijn: in het nieuwe Stadspaviljoen, waarin de snackbar een plek heeft gekregen, heeft het bedrijf nu drie keer zoveel ruimte. ,,Onze binnenruimte is veel groter geworden en we hebben er een overdekt terras bij, waardoor we veel meer klanten kunnen bedienen’’, aldus vader en zoon. De verhuizing is gebruikt om alles in te richten met een compleet nieuwe inventaris. ,,Ik heb de inrichting en de keuken zelf gedaan. Met dertig jaar ervaring en twee verbouwingen weet je wel wat je wil. Bovendien heb ik zelf in de bouw gezeten en zo kun je er ook je eigen draai aan geven. Op papier leek het al mooi, maar de praktijk is nog beter. We zijn erg blij met het resultaat.’’

De snackbar, 45 jaar geleden door Henks schoonouders gestart aan de Beneluxlaan, beschikt nu over een lunchkaart en meer zitjes, zowel binnen als buiten. Ook de automatiek is gebleven.,,Daar staan we om bekend.’’ Verder is het assortiment uitgebreid. De klanten zijn enthousiast over de nieuwe snackbar. ,,We hebben alleen maar positieve reacties gehad.’’ Roël, die nu al mede-eigenaar is, zal het familiebedrijf in de toekomst voortzetten. 

Snackbar Benelux is maandag tot en met woensdag en vrijdag open van 11.30 tot 18.30 uur, donderdag van 11.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur en op zondag gesloten.