Theater Geert Teis en Stoer bij de Boer slaan de handen weer ineens voor de boerderijmiddag. (eigen foto)
Theater Geert Teis en Stoer bij de Boer slaan de handen weer ineens voor de boerderijmiddag. (eigen foto)

Biggetjes knuffelen in Geert Teis

Algemeen

STADSKANAAL - Theater Geert Teis en Stoer bij de Boer slaan de handen opnieuw ineen voor een unieke activiteit in het Stadskanaalster theater. 

Na afloop van de voorstellingen van Buurman & Buurman op zondag 20 maart is er in de Pleinzaal een boerderijmiddag, waarbij de kinderen tussen de hooibalen kunnen knuffelen met echte biggetjes en konijnen. Al drie keer eerder waren de dieren van Stoer bij de Boer in Geert Teis om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. ,,Het is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook ontzettend leerzaam, aangezien de kinderen leren over het leven op de boerderij’’, legt Mike Bakker uit.

Theater Geert Teis organiseert vanuit de Teis KidsClub altijd extra activiteiten rondom jeugd- en familievoorstellingen voor de jongste bezoekers. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis lid worden en ontvangen meerdere malen per jaar leuke aanbiedingen en acties. De KidsClub is in 2019 ontstaan om kinderen al op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met theater. Sinds de start heeft de KidsClub al ruim 500 leden mogen verwelkomen.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van Buurman & Buurman. Kaarten kunnen worden besteld via www.theatergeertteis.nl en de theaterkassa (0599-631731). De kassa is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling.