Afbeelding
Harma de Roo

Winterfotografie in één dag

Algemeen

TER APEL - Ben jij een beginnende of ervaren fotograaf met spiegelreflexcamera of een systeemcamera? Of wil je graag mooie foto’s maken met je smartphone? En wil je in 1 dag leren en ervaren hoe je mooie foto’s kunt maken? 

Belangstellenden kunnen op zaterdag 19 februari meedoen met de eendaagse fotocursus ‘Winterfotografie’ in de Bibliotheek van Ter Apel, waar theorie en praktijk in één dag bij elkaar komen. De cursus wordt gegeven door vakfotograaf André Dümmer. Deelnemers krijgen in de bibliotheek stap voor stap de theoretische achtergronden te horen voor het maken van mooie winterfoto’s. Daarna rijden ze naar Onstwedde voor het praktijkgedeelte. Halverwege de 11 kilometer lange wandeling wordt er geluncht met biologische soep op houtvuur met brood, waarna het praktijkgedeelte wordt vervolgd terug richting Onstwedde. De kosten bedragen €55,-, inclusief koffie, thee en lunch.

De fotografiewinterwandeling is een samenwerking tussen AureliaTree, Noord Nederland te Voet en de Bibliotheek Ter Apel. Aanmelding kan via info@noordnederlandtevoet.nl.