Annemiek de Groot uit Valthermond is lijsttrekker voor Leefbaar Borger-Odoorn.
Annemiek de Groot uit Valthermond is lijsttrekker voor Leefbaar Borger-Odoorn.

Leefbaar Borger-Odoorn presenteert kandidatenlijst

Algemeen

BORGER-ODOORN - Annemiek de Groot uit Valthermond is tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker voor Leefbaar Borger-Odoorn.

De partij wil ook de komende raadsperiode weer een goede uitgewogen en gedegen bijdrage leveren aan het besturen van de gemeente Borger-Odoorn. Het partijbestuur is daarom trots dat zij kandidaten kunnen presenteren die een bijdrage willen en kunnen leveren aan de leefbaarheid in Borger-Odoorn. Naast lijsttrekker Annemiek de Groot bestaat de lijst uit Bianca Haan uit Tweede Exloërmond (2), Bernard Jansen uit Klijndijk (3), Jaap Middel uit Drouwenermond (4), Ramon Kamps uit Valthe (5), Gwendolynn Peters uit Tweede Exloërmond (6), Jan-Hendrik Niemeijer uit Tweede Exloërmond (7), Mandy Vos uit Valthermond (8), Annemiek Töben uit Valthermond (9), Eric de Jong uit Valthermond (10), Teijo Doornkamp uit Nieuw-Buinen (11), Anneke Niemeijer-Keur uit Tweede Exloërmond (12), Martin Mulder uit Valthermond (13), Antoinette Potgieter uit Nieuw-Buinen (14), Fred Moll uit Eerste Exloërmond (15) en lijstduwer Alina de Roo uit Klijndijk (16).

De komende periode gaan de kandidaten de gemeente in om inwoners te spreken en zo een beeld te krijgen bij wat er leeft in de dorpen. Ook krijgt men op de verschillende social media een inkijkje in de levens van de kandidaten en wat hun drijfveren zijn iets te willen betekenen voor de inwoners van Borger-Odoorn.

Leefbaar Borger-Odoorn wil zich net als de afgelopen raadperiode inzetten voor het bevorderen van de leefbaarheid en het welzijn in de gemeente. Dit komt op verschillende manieren terug in het verkiezingsprogramma van de partij dat binnenkort wordt gepresenteerd. Daarnaast wil de partij de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente bij de gemeentepolitiek bevorderen, zodat zij het gevoel hebben daadwerkelijk invloed te kunnen uitoefenen.