De grote inzamelingsdoos in de supermarkt. (foto: Lionsclub Westerwolde Semslanden)
De grote inzamelingsdoos in de supermarkt. (foto: Lionsclub Westerwolde Semslanden)

Inzamelen DE-punten kan nog tot Oudejaarsdag

Algemeen

STADSKANAAL - De Lionsclub Westerwolde Semslanden zamelt in december traditiegetrouw gespaarde koffie- en theepunten van Douwe Egberts in. De punten kunnen nog tot 31 december ingeleverd worden.

Voor elke 500 punten doneert Douwe Egberts een pak koffie voor de voedselbanken. De leden van de Lionsclub Westerwolde Semslanden zijn blij dat veel punten geteld en wel worden ingeleverd. De grote inzamelingsdozen staan opgesteld bij Jumbo Froukje Sloot en Jumbo Poststraat in Stadskanaal, Jumbo Ter Apel en Jumbo Vlagtwedde, de Albert Heijn in Stadskanaal en Borger, de Coop in Sellingen en Odoorn en de Poiesz in Stadskanaal en Musselkanaal.  

Op Oudejaarsdag worden de inzameldozen voor de laatste keer geleegd en opgehaald. Afhankelijk van waar de punten worden ingeleverd, wordt de koffieopbrengst verdeeld over de voedselbanken Zuid Oost Groningen en Zuid Oost Drenthe. ,,Wat in onze regio wordt ingeleverd komt dus ten goede aan de voedselbanken in onze eigen regio’’, aldus Hilco Ketelaar van de Lionsclub.