Reizigers kunnen deze week goedkoop met de bus reizen met het Herfstbroezz'n-kaartje. (foto: OV-bureau Groningen Drenthe)
Reizigers kunnen deze week goedkoop met de bus reizen met het Herfstbroezz'n-kaartje. (foto: OV-bureau Groningen Drenthe)

Herfstbroezz’n met de bus

Algemeen

REGIO - Bezoekers en inwoners van de provincies Groningen en Drenthe reizen deze week voordelig met de bus met de Dal-Dagkaart. 

in de herfstvakantie wordt deze kaart het Herfstbroezz’n-kaartje genoemd. Voor €11,- kunnen twee personen de hele dag op pad met de bussen in Groningen en Drenthe. Daarnaast mogen per volwassene drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen. Kinderen van 0 tot en met 3 jaar reizen altijd gratis mee. Zowel het stads- als het streekvervoer doen mee, dus ook de Qbuzz Qliners en Q-links. Het Herfstbroezz’n-kaartje is te koop in de webshop van Qbuzz of in de bus bij de chauffeur. Liefhebbers kunnen vroeg op stap - al voor 9.00 uur - want het Herfstbroezz’n-kaartje is ook buiten de daluren geldig. 

Deze speciale herfstactie - een nieuwe actie naast het vertrouwde Zomerbroezz’n  - is een initiatief van OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz.  Meer informatie over Herfstbroezz’n is te vinden op www.herfstbroezzn.nl.