Op 14 augustus wordt bij Blokker Vlagtwedde een oldtimerdag gehouden. (eigen foto)
Op 14 augustus wordt bij Blokker Vlagtwedde een oldtimerdag gehouden. (eigen foto)

Blokker Vlagtwedde houdt oldtimerdag

Algemeen

VLAGTWEDDE – Blokker Vlagtwedde organiseert op zaterdag 14 augustus, in samenwerking met Stichting BOVEM, weer een oldtimerdag/middag.

,,Na twee zeer geslaagde dagen in 2018 en 2019 zou er in 2020 een grote editie van de Oldtimerdag op stapel staan, maar door alle coronaperikelen ging dit helaas niet door’’, zegt Henk Vieregge van Blokker Vlagtwedde. Voor de editie van dit jaar is daarom besloten, gezien de huidige situatie, het evenement op dezelfde manier als in 2018 en 2019 te organiseren. Rondom en in het pand van de Blokker aan de Wilhelminastraat 42 in Vlagtwedde zullen diverse auto’s, tractoren, brommers en fietsen tentoongesteld worden. ,,Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur welkom om de oldtimers te komen bewonderen. Het is bovendien een laagdrempelig evenement, dus iedereen die een oude auto, tractor of iets in die trant in z’n bezit heeft kan deze op 14 augustus laten zien.’’ Voor alle deelnemers is er een hapje en drankje met een leuke herinnering. Opgave is mogelijk via blokkervlagtwedde@hotmail.com.

All car-meeting
Daarnaast is er op hetzelfde moment, van 13.00 tot 17.00 uur, een All car-meeting bij Loug 37, iets verderop aan de Wilhelminastraat in Vlagtwedde. ,,Hier kan iedereen die dat wil zijn of haar eigen auto laten zien, gewoon omdat je je eigen auto leuk of uniek vindt.’’ Wie het leuk lijkt om deel te nemen aan deze All car-meeting, kan zich aanmelden via de Facebookpagina of het Instagram-account van Loug 37. Een WhatsApp sturen naar telefoonnummer 06-25369673 kan ook.