De wandelaars leren en ontdekken van alles over de bomen en dieren van het bos. (foto: Ineke van Os)
De wandelaars leren en ontdekken van alles over de bomen en dieren van het bos. (foto: Ineke van Os)

Zomeractiviteiten bij Boomkroonpad

Algemeen

DROUWEN - Het is zomer, tijd om naar buiten te gaan! Bij Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen is deze zomer van alles te doen. 

Elke zondagmiddag in juli en augustus kunnen liefhebbers een mooie, afwisselende zomerwandeling maken. Tijdens de wandeling neemt de gids van Staatsbosbeheer de deelnemers mee op pad voor een leuke ontdekkingstocht in de natuur en leren en ontdekken ze van alles over de bomen en dieren van het bos. De tocht is geschikt voor het hele gezin, jong en oud.

Andere activiteiten
Naast de zondagwandelingen worden deze zomer nog tal van andere activiteiten georganiseerd door Staatsbosbeheer. Een bezoek aan het Boomkroonpad is een bijzondere bosbeleving, waarbij men door de kronen van de bomen kan lopen. Verder zijn er in de zomermaanden op dinsdag en donderdag de buitendagen, waarbij kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen leren hoe vuur in de natuur kan ontstaan en hoe ze het kunnen voorkomen. Ook zijn er verschillende avondwandelingen zoals de vollemaanwandeling, zomeravondwandeling en op reeënsafari met de fiets.

De verschillende wandelingen vinden plaats tot en met begin september. Reserveren kan alleen via www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad