Tijdens de Spirit of Nature-wandeling wordt de verbinding gezocht met de natuur. (foto: Staatsbosbeheer)
Tijdens de Spirit of Nature-wandeling wordt de verbinding gezocht met de natuur. (foto: Staatsbosbeheer)

Verbinding voelen tijdens Spirit of Nature-wandeling

Algemeen

DROUWEN - De verbinding ervaren met de natuur tijdens een intuïtieve wandeling over de Hondsrug. Dat kan op donderdag 17 juni vanaf Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen. 

Ieder natuurgebied heeft een eigen sfeer, een eigen energie en het is verrijkend om hierop af te stemmen en ermee te verbinden. Het draagt bovendien bij aan (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte. Omdat mensen onderdeel zijn van de natuur, maakt ‘buiten zijn’ ze meer bewust van hun intuïtie; ze leren hun innerlijke kompas kennen en herkennen en ervaren dat ze op dat innerlijke kompas kunnen vertrouwen. Zo komen ze meer in verbinding met zichzelf en dat geeft een mooie basis voor persoonlijke groei.

De deelnemers lopen de ontdekkingstocht grotendeels in stilte, waardoor ze gaandeweg verbinden met het moment en met waar ze zijn. Buitencentrum Boomkroonpad organiseert de Spirit of Nature-wandelingen samen met Gabriëlle Kuijer van Intuitive Trails. De 3 tot 4 uur durende wandeling start om 19.30 uur. Er is plek voor maximaal 3 deelnemers van 16 jaar en ouder. Aanmelden kan vooraf via www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad.

Aangeraden wordt om comfortabele kleding te dragen, passend bij het weer, en eventueel iets te eten en drinken mee te nemen voor onderweg.