Bij een zwaar ongeval op de N34 bij Borger zijn zondagavond vier doden en vijf zwaargewonden gevallen. (foto: Van Oost Media)
Bij een zwaar ongeval op de N34 bij Borger zijn zondagavond vier doden en vijf zwaargewonden gevallen. (foto: Van Oost Media)

Vier doden en vijf gewonden bij ernstig ongeval op N34 (update)

Algemeen

BORGER - Bij een zwaar ongeval op de N34 bij Borger zijn zondagavond vier doden gevallen en vijf mensen gewond geraakt. 

De dodelijke slachtoffers zijn een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen en een 48-jarige man uit Gramsbergen. De gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Bij het ongeval raakten vijf voertuigen betrokken. Twee auto’s kantelden en kwamen in de berm terecht. De hulpdiensten kwamen massaal naar de plek van het ongeval: vijf ambulances, politie en de brandweerkorpsen uit Borger, Gieten, Gasselternijveen en Emmen. Ook kwam een traumahelikopter ter plaatse.

Getuigenoproep
Het Team Verkeer van de politie doet onderzoek naar het verkeersongeval. Het onderzoeksteam doet een oproep aan iedereen die iets heeft gezien of gehoord met betrekking tot dit verkeersongeval, zoals dashcambeelden. Wie andere informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek kan dit ook melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek.