Afbeelding

Fotowedstrijd rond Egelpad in Sellingen

Algemeen

SELLINGEN - Veel mensen hebben al kennis gemaakt met het Verhalenpad in het Sellinger bos. Je kan er lekker wandelen, lezen en spelen. De komende drie weken kan iedereen ook meedoen aan een fotowedstrijd, waarmee ze kans maken om het prentenboek ‘Hallo Egel’ van Jane Mcquinness te winnen.

Biblionet Groningen en Staatsbosbeheer Westerwolde hebben het vaste Egelpad dit voorjaar een andere invulling gegeven. Langs het pad kunnen de wandelaars bladzijden ontdekken van een leuk en leerzaam prentenboek over een kleine egel. Aan de route en het boek zijn leuke opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen. De verhalenbladen zijn te vinden tot en met de meivakantie.

Wie een mooie of grappige foto van zichzelf en de egel maakt tijdens de wandeling of een actiefoto tijdens één van de opdrachten, kan die mailen naar verhalenpadsellingen@biblionetgroningen.nl onder vermelding van naam en adres. Alle inzenders maken kans om een exemplaar van dit leuke boekje over de egel te winnen. Meer informatie is ook te vinden op www.biblionetgroningen.nl/agenda.

Het Egelpad is een route van 2,5 kilometer en start naast gebouw De Noordmee aan de Dennenweg 1a in Sellingen.