Afbeelding

Hunebedcity: oergezellig vermaak in hartje Borger

Algemeen

BORGER - Het vernieuwde lunchcafé Hunebedcity in Borger heeft vrijdagmiddag z’n deuren geopend voor publiek. De officiële openingshandeling werd verricht door burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn. 

De doelstelling van Hunebedcity is en blijft dat er voor alle leeftijden iets te beleven valt. Dat lijkt met deze uitbreiding te worden bereikt. Er is een inpandig winkeldorpje met dertien winkeltjes om lekker rond te neuzen, een ruim lunchcafé met mooi uitzicht naar het centrum en de Willibrordkerk en als het weer het toelaat is het terras een heerlijke plek om te zitten. De bezoekers worden geholpen door echte toppers die, met wat begeleiding, iedereen in de watten leggen. Overal in het voormalige gemeentehuis van Borger is iets te doen en kinderen worden niet vergeten. 

Lekker chillen tussen de krokodillen
Nieuw is de krokodillenpoel waar kinderen kunnen chillen op een speciale game zitzak of luieren in een hangmat. En wie durft een foto te maken met het hoofd in een krokodillenbek? Voor kleine kinderen zijn er andere plekjes: kinderen tot 8 jaar kunnen gratis spelen in de speelgrot in de kelder, waar een heus hunebeddorpje is te vinden. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het Tiny House op de eerste etage, waar direct toezicht makkelijk is voor ouders en grootouders, of bij de boerderijtafel in de buurt van de Crocodile Creek.

Voor speciale vergaderingen en feestjes zijn er ook nog drie bijzondere themazalen te huur: de Secret Room, een royale Jungle Room met privé-terras en de Glitter & Glamour. Alle zalen zijn bereikbaar met de lift en er zijn toiletten direct naast de zalen. Hunebedcity is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.