Afbeelding

Themamiddag Werk & Scholing in Bibliotheek Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - Inwoners van Stadskanaal met vragen over (ander) werk of scholing kunnen op woensdag 17 april terecht in de bibliotheek in Stadskanaal voor een themamiddag Werk & Scholing. 

Er zijn verschillende organisaties aanwezig die inwoners kosteloos verder kunnen helpen in een stap richting (ander) werk of scholing. Voor de nodige tips en adviezen kan men terecht bij een loopbaancoach, een CV-specialist of het Leerwerkloket. Daarnaast zijn diverse uitzendorganisaties aanwezig om deelnemers te adviseren over regionale baankansen en vacatures. Bezoekers kunnen bovendien gratis een profielfoto laten maken door een professionele fotograaf. 

Mensen die ander werk zoeken, maar niet weten welke richting ze op willen, zich willen laten omscholen, willen weten welke mogelijkheden er zijn of op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden of bijvoorbeeld hun huidige werk fysiek niet vol kunnen houden de komende jaren, zijn welkom. De themamiddag wordt georganiseerd door Het Noorden Werkt Door, de Bibliotheek Stadskanaal, het UWV en de gemeente Stadskanaal en vindt plaats van 13.30 tot 16.00 uur.