Afbeelding

Historische actie bij Jumbo-vestigingen in Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - Bij Jumbo Froukje Sloot, Jumbo Poststraat en Giftclub Westermarke in Stadskanaal start vandaag een nieuwe spaaractie. Klanten kunnen tot en met 29 oktober historische stickers sparen. 

Met deze historische stickers kunnen ze het unieke historische album van Oud Stadskanaal, ontwikkeld in samenwerking met het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal, compleet maken door de stickers op de juiste plek te plakken. In het album wordt aan de hand van foto’s en teksten een beeld geschetst van de geschiedenis van Stadskanaal en de nabije omgeving. In de actieperiode zijn er maar liefst 216 stickers beschikbaar voor iedereen die graag het verzamelalbum vol wil sparen. 

Bij de Jumbo-winkels en Giftclub Westermarke zijn ze bijzonder enthousiast over deze nieuwe actie: ,,Wij denken dat het een geweldige actie is waar iedereen met veel plezier voor gaat sparen, omdat het toch wel heel bijzonder is dat onze historie op een zeer toegankelijke en laagdrempelige manier in beeld gebracht wordt. De samenwerking met het Streekhistorisch Centrum was geweldig. Mede door hun enthousiasme heeft dit prachtige album tot stand kunnen komen’’, aldus Froukje van Jumbo Froukje Sloot.